| Recerca

ATENCIÓ NOU TERMINI 2a. edició de la Beca de recerca clínica Dr. Joan Prat

NOU TERMINI 30 DE MAIG. Atesa la situació generada arrel del COVID19 i que l'actual situació d'excepcionalitat modifica les prioritats de tothom. La beca, dotada amb 1.500 euros, està oberta a professionals assistencials de SSIBE i es farà públic en nova data que s'anunciarà oportunament.

Es convoca la 2a edició de la concessió d'una beca a un projecte de recerca clínica a desenvolupar per professionals de SSIBE, en memòria del Dr. Joan Prat i Coll.

Es tracta d'una beca de recerca adreçada a tots els professionals assistencials vinculats laboralment o adscrits funcionalment a algun centre de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), que s'atorga en memòria de Joan Prat i Coll, que va formar part de la nostra organització durant molts anys.

La beca, dotada amb 1.500€, consisteix en la presentació d'un projecte de recerca clínica a desenvolupar en un o més centres de la xarxa SSIBE, que tindrà com a principals eixos de valoració l'originalitat i interès pràctic del projecte; metodologia prevista; factibilitat (en funció de recursos i costos); qualitat de la presentació de la documentació; i l'aplicabilitat dels resultats en l'àmbit de SSIBE.

Els professionals en formació i els de centres externs a SSIBE poden participar com col·laboradors, però no com investigadors principals.

La beca s'atorgarà públicament en el marc de la Xa Jornada de Recerca del Baix Empordà, en nova data que s’anunciarà oportunament.

Us animem a presentar els vostres projectes i com sempre, el Departament de Recerca està a la vostra disposició per orientar-vos (recerca@ssibe.cat)

NOU TERMINI 30 DE MAIG

BASES

Vull presentar un projecte...com el faig?