Recerca

Inscripcions obertes X Jornades de Recerca del Baix Empordà

JORNADA CANCEL.LADA Atesos els protocols de seguretat COVID19, és molt important llegir atentament les instruccions per a les inscripcions.

JORNADA CANCEL.LADA, NOMÉS ACTIVES INSCRIPCIONS BLOC 5 DEL 12 DE NOVEMBRE

Una edició més, i ja en portem 10 (i 20 anys de comitè de Recerca), obrim les inscripcions per a les X Jornades de Recerca del Baix Empordà. La X Jornada vol donar a conèixer a tots els professionals sanitaris del Baix Empordà les activitats de recerca clínica i epidemiològica realitzades pels diferents centres i serveis durant el bienni 2018-2019 (22 d'octubre).

Una de les novetats d’enguany és que portarem també a terme una sessió monogràfica d'estudis sobre la Covid-19 realitzats a SSIBE, que tindrà lloc el 12 de novembre.

Volem fomentar la interrelació de professionals dels diferents àmbits assistencials i categories professionals que intervenen en els primers nivells d'atenció, i també proporcionar una plataforma que faciliti i visualitzi el desenvolupament de projectes de recerca.

Enguany, i atesa la situació de pandèmia que vivim, hem estructurat el programa en diferents blocs horaris, que es poden seguir des de diferents sales per streaming. Quan feu la inscripció podreu triar un o més blocs als quals assistir, i també la sala des d'on ho seguireu.

És un escenari complicat, que ens ha obligat a tenir en compte molts paràmetres per tal d'oferir-vos unes jornades segures des del punt de vista sanitari. Tot i així, esperem que gaudiu dels continguts que aquest any us oferim.

Per tenir en compte a l'hora d'inscriure-us:

  • Us podeu apuntar-te a més d'un bloc. Preguem puntualitat i compliment de totes les mesures de seguretat COVID19.
  • Tant la sessió general del 22 d'octubre com la sessió especial del 12 de novembre es podran seguir presencialment a la sala d'actes Fleming i per streaming als CAPs de La Bisbal, Palamós, Palafrugell i Torroella, a la sala polivalent Palamós Gent Gran, sala ofimàtica Hospital i sala residents Companys 43. En cada bloc teniu l'opció de marcar des d'on la seguireu.
  • Els aforaments són limitats, ens reservem el dret d'assignar-vos una altra sala propera si la que sol.liciteu està plena. Assignació de places per ordre de rebuda d'inscripcions. Atesos els protocols COVID19, és imprescindible estar inscrit/a a la jornada per accedir a qualsevol de les sales.
  • Inscripcions obertes fins al 19 d’octubre
  • Si ets ponent, moderador/a, jurat, o membre del comitè de recerca:

    US HEM RESERVAT LLOC A LA SALA D'ACTES EN EL BLOC EN QUE US TOCA INTERVENIR.

    NOMÉS US HEU D'INSCRIURE EN AQUELLS BLOCS QUE VULGUEU ASSISTIR DIFERENTS DEL VOSTRE


PROGRAMA WEB
PROGRAMA IMPRIMIBLE (pdf)
Inscripcions