| Recerca

La Xa Jornada de Recerca, en temps de pandèmia

Després de moltes vicissituds, no es va poder portar a terme la Xa Jornada de Recerca. No obstant això, no vam voler deixar passar l'oportunitat de premiar els nostres professionals.

La Xa Jornada de Recerca, programada per al 22 d’octubre, amb un ambiciós programa científic, que contemplava tota la producció científica realitzada pels nostres professionals durant el bienni 2018-2019, no es va poder portar a terme a causa de la situació creada per la pandèmia COVID19.

No obstant això, no volem deixar de compartir amb tots vosaltres tant d’esforç per part dels professionals que, malgrat la pressió assistencial i el dia a dia, troben un espai dintre del seu temps per poder fer recerca. Per tant, ens sembla de justícia donar a conèixer tota aquesta feina, encara que sigui fer-ho d’una manera diferent.

Per tant, us animem a que consulteu tots els espais d’aquesta Xa Jornada de Recerca versió web, on hi trobareu, entre d’altres coses:

l’acte de concessió de premis de recerca

tot plegat, entre d’altres continguts que podeu consultar, des de patrocinadors, comitè científic, membres del jurat, els premis, els finalistes de cada categoria….

Desitgem que la propera edició la poguem celebrar ja amb normalitat. Tot i així us animem a seguir fent recerca. El comitè de recerca i el departament de recerca, estem a la vostra disposició per ajudar-vos. Gràcies a tots i totes i enhorabona a tots/es els/les premiats/des !!