| Recerca

XII Jornada de Recerca de SSIBE

Tindrà lloc dijous 6 de juny, en sessió de matí, a la sala d'actes Fleming.

Dijous 6 de juny de 2024 ha estat la data escollida per portar a terme una nova edició de la Jornada de Recerca de SSIBE, que enguany arriba a la seva XII edició i que està organitzada pel Comitè de Recerca de SSIBE.

INSCRIPCIONS

Una jornada que té per objectius:

  1. Promoure la col·laboració interdisciplinària: fomentar la interrelació de professionals dels diferents àmbits assistencials i categories professionals que intervenen en els primers nivells d'atenció
  2. Fomentar la investigació translacional: Estimular la investigació que tradueixi els avenços científics en aplicacions pràctiques per millorar la prestació de serveis de salut a nivell comarcal.
  3. Destacar les línies de recerca rellevants per a la nostra institució: Identificar i destacar les àrees de recerca que són d'interès particular per a SSIBE, amb un enfocament en les necessitats de la comunitat i els pacients atesos.
  4. Incentivar la participació de nous investigadors: Encoratjar la participació dels professionals en activitats de recerca

Enguany plantegem una jornada de matí, en la que tindran lloc dues taules de comunicacions, una ponència convidada i l'atorgament de la Beca Joan Prat.

La primera taula de comunicacions, moderada per Jordi Montía, estarà dedicada a la Recerca Translacional, i en ella s’exposaran els resultats de 3 projectes de recerca portats a terme a la nostra entitat i la seva aplicabilitat i interès en l’àmbit de SSIBE.

La segona taula es dedicarà a les línies de recerca de nova creació, i comptarà amb la presència dels seus referents qui ens explicaran els objectius de les respectives línies i els projectes de recerca presents i futurs vinculats a aquestes.

Comptarem amb una ponència convidada, a càrrec d’Albert Sabater, Director de la Càtedra-Observatori d'ètica en intel·ligència artificial de Catalunya (UdG), a qui li hem demanat que ens parli sobre l’Aplicació de la intel·ligència artificial en el dia a dia assistencial.

A continuació, en el marc de l’atorgament de la Beca Joan Prat de Recerca clínica, hi haurà la presentació de resultats del projecte guanyador de la Beca 2022, a càrrec de Maria Ribes. Tot seguit, es proclamarà el guanyador/a de la beca d’enguany, convocatòria a la qual hi han concorregut 8 projectes.

Ja en el bloc de cloenda de la Jornada, la Dra. Carmen Andreu, Presidenta del Comitè de Recerca i Coordinadora de recerca i innovació, farà el balanç recercaire d’aquests darrers dos anys; i Montse Garcia, codirectora Gerent, farà finalment el tancament de la Jornada.

Us fem avinent que després de la Taula I, se servirà un coffee-break, i que en el pati de llums hi haurà unes pantalles instal·lades on qui ho desitgi, podrà visualitzar els pòsters realitzats en el bienni 2022-2023.

Podeu descarregar-vos el programa detallat en el pdf adjunt. Cal inscripció prèvia

INSCRIPCIONS