He d’ingressar

Informació actualitzada arran de la COVID19

Abans d’ingressar:

  • Uns dies abans d’ingressar, et programarem una PCR

El dia de l’ingrés:

  • Vine puntual a la cita
  • Utilitza sempre la mascareta quirúrgica
  • Respecta la distància de seguretat i les indicacions que trobaràs al centre

Acollida i alta

Si has d'ingressar a Palamós Gent Gran, a l'admissió ens caldrà la teva targeta sanitària i/o DNI.

En el moment de l'ingrés a les Unitats de Llarga estada i Mitja estada, se't col·locarà un braçalet identificatiu. Has de portar-lo en tot moment per a la teva seguretat. També serveix perquè el personal sanitari pugui identificar-te sempre que calgui.

Es planificarà l'alta a domicili amb prou temps en coordinació amb el teu equip d'atenció primària o es buscarà el recurs més idoni segons les teves necessitats sanitàries i/o socials.

Què has de portar?

Et caldrà un pijama, una bata, unes sabatilles tancades i els articles d'higiene personal que necessitis. Si ingresses a la residència també caldrà que portis tota la roba que necessitis.

Funcionament i informació

Quan ingressis t'informarem del funcionament de la planta, l'horari dels àpats i l'horari d'informació mèdica. Durant el teu ingrés tindràs un metge i infermera responsable per a cada torn.

Els professionals et demanaran permís per a informar sobre la teva salut o malaltia als teus familiars.

Sempre que necessitis que vingui el personal d'infermeria has de prémer el timbre.

I és important que tinguis en compte que durant el teu ingrés, per sortir del centre, és necessari un permís del facultatiu.

  • Serveis
    Bugaderia, wifi, assistència religiosa i caixa forta (gratuïts); telèfon, cafeteria, màquines dispensadores, televisió, perruqueria i podòleg (pagament).