Unitat d'Insuficiència Cardíaca (UIC)

La Unitat d'Insuficiència Cardíaca (UIC) té per objectiu millorar l'atenció i el pronòstic a les persones del Baix Empordà amb aquesta patologia. Aquesta patologia porta associada una elevada prevalença, sobretot en la gent gran, major morbilitat, mortalitat i fins i tot major càrrega econòmica que altres patologies com pot ser el càncer. D'aquest amanera la nova unitat vol optimitzar circuits i promoure bones pràctiques entre els i les diferents especialitats implicades.

Està dirigida pel Servei de Cardiologia de l'Hospital de Palamós però amb un equip multidisciplinari format per especialistes de Medicina interna, Atenció Primària i Nefrologia.

Aquesta interdisciplinarietat permet per una banda aglutinar tots i totes les professionals i realitzar un millor maneig de la patologia cardíaca a tota la comarca del Baix Empordà unificant criteris, concentrant visites i facilitant la coordinació entre els diferents nivells assistencials i especialitats.

Des del febrer de 2023, la UIC compta amb el segell SEC Excellence de la Societat Espanyola de Cardiologia i que la certifica com a Unitat Comunitària d'Insuficiència Cardíaca.

Més informació

Equip

Contacte

972 600 160 Ext. 3417/9212

Hospital de Palamós

Com arribar

Què necessites?