Urgències

El Servei d'urgències està format pels professionals  que ofereixen un servei continuat d'atenció especialitzada per a resoldre o derivar al dispositiu més adient les demandes internes i externes d'atenció sanitària immediata.

El procés es posa en marxa amb la demanda d'atenció immediata, originada pel pacient, familiar, professional o altres i es tanca un cop s'ha donat resposta a aquesta demanda. Es té cura d'oferir als pacients una continuïtat assistencial a través dels dispositius més adients.

L'assistència urgent està garantida les 24 hores del dia.

Serveis

A l'Hospital s'atenen totes les patologies amb equips sanitaris composats per professionals metges i d'infermeria experts en medicina d'emergències i urgències i amb el suport d'especialistes de guàrdia en cas de necessitat.

L'equip sanitari també està preparat per donar atenció a les emergències extrahospitalàries que es presentin a la comarca (accidents de trànsit, accidents laborals, sinistres i catàstrofes, emergències mèdiques, suport a l'atenció continuada, etc.) amb vehicle medicalitzat o transport sanitari.

També dona atenció en UCI mòbil dels trasllats interhospitalaris de malalts crítics a hospitals de nivell superior, mitjançant equips amb personal mèdic, d'infermeria i de transport sanitari. Es garanteix l'atenció a través de suport vital.

Atenció de les urgències dels malalts ingressats en les unitats d'hospitalització d'aguts.

Equip

CAP Palamós

972 600 616

Com arribar

CAP Palafrugell

972 610 607

Com arribar

CAP Torroella de Montgrí

972 761 101

Com arribar

CAP La Bisbal d’Empordà

972 643 808

Com arribar

Hospital de Palamós

972 600 160

Com arribar

He d’anar d’urgències