| Recerca

X Jornades de Recerca del Baix Empordà

Enguany i ateses les circumstàncies farem la sessió general el 22 d'octubre, i una sessió especial de projectes de recerca en COVID19 el 12 de novembre, sempre observant les mesures de seguretat.

Ja tenim el programa preliminar de les X Jornades de Recerca SSIBE 2020.

El Comitè de recerca de la Fundació Hospital de Palamós- Serveis de Salut Integrats BaixEmpordà (SSIBE), des de 2001 fins avui,ha promogut la recerca a casa nostra, i ha donat assessorament en tots aquells projectes en que professionals de SSIBE hi han participat i també en l'elaboració de les comunicacions científiques que s'han generat. Podeu veure per exemple, la nostra Memòria científica 2019 aquí.

Cada dos anys, des d'aquest Comitè, organitzem una Jornada de Recerca (podeu veure aquí el programa de la darrera), que aglutina tota l'activitat científica dels nostres centres i serveis, de la que es presenta una selecció de comunicacions científiques en diferents formats i es condeixen premis de recerca. Hi assisteixen habitualment uns 150 professionals de diferents categories professionals i disciplines sanitàries.

La Jornada inclou també una conferència impartida per una personalitat rellevant de l'àmbit de la salut, la recerca o la ciència i innovació en general, que ens han aportat i permès compartir el seu coneixement. La darrera edició de fa dos anys, va comptar amb la presència de Josep Maria Mainat, i en altres prèvies amb Antoni Trilla, Josep Roca -de El Celler de Can Roca-, Ramon Brugada o Jaume Marrugat per posar uns exemples.

Enguany, però, les circumstàncies que envolten la COVID19 han fet que haguem de canviar el plantejament habitual.

Des del Consell de Direcció de Recerca, Docència i Formació, i del propi Comitè de Recerca, s'ha cregut més adient dissociar la jornada de recerca en dos dies, una l'habitual retrospectiva amb tota l'activitat científica dels darrers dos anys i la Beca Joan Prat; i una altra d'específica sobre recerca COVID19 , amb una taula de ponències sobre projectes SSIBE en recerca COVID19 i l'habitual ponència convidada.

Per tant i resumint

- la Jornada de Recerca, sessió general, tindrà lloc el 22 d'octubre en horari de 8.30 a 14.30h SENSE DINAR.

- la sessió especial COVID19 tindrà lloc el 12 de novembre de 12h a 14.30H SENSE DINAR

El tema del dinar l'hem tret per qüestions de seguretat.

Les inscripcions les obrirem al setembre i donarem a escollir el dia i les taules que es vol assistir per esponjar l'assistència i així adaptar-nos a l'aforament de les sales.

Transmetrem simultàniament les dues jornades per videoconferència als CAPs de Torroella, La Bisbal i Palafrugell, sala d'actes Palamós Gent Gran, sala reunions ofimàtica i sala residents companys 43 per evitar desplaçaments.

Us adjuntem programa per tal que pogueu fer-vos les vostres previsions d'agenda. Al setembre farem una re-difusió i les instruccions per inscriure-us a les Jornades.

Enllaços relacionats