IX Jornada de Recerca del Baix Empordà - 17.05.2018

Benvingut/des a l'espai web de la Jornada de Recerca del Baix Empordà, que enguany celebra la seva IXena. edició, que aglutina tota la producció científica dels centres i serveis de SSIBE en el bienni 2016-2017.

Una edició que té per objectius:

  • Donar a conèixer a tots els professionals sanitaris del Baix Empordà, les activitats de recerca clínica i epidemiològica realitzades pels diferents centres i serveis.
  • Fomentar la interrelació de professionals dels diferents àmbits assistencials i categories professionals que intervenen en els primers nivells d'atenció.
  • Proporcionar una plataforma que faciliti i visualitzi el desenvolupament de projectes de recerca.

La jornada compta amb el suport de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut, que atorga els premis a les comunicacions i als pòsters i amb el patrocini del premi al millor article per part de Grünenthal.

Concretament en aquesta Jornada 2018 presentem:

  • 81 pòsters, dels quals: 39 s'exposen en format paper i 42 s'exposen en format electrònic
  • 60 comunicacions orals: s'han seleccionat 20 ponències per presentar en el decurs de la jornada repartides en 2 taules generals i 1 taula per a professionals residents.
  • 26 publicacions que opten a premi.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del Dr. Xavier Pérez, Director assistencial de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i el Dr. Miquel Carreras, Director dels Serveis Territorials de Salut.

La novetat d'enguany és que durant el matí, tindrem la presentació de treballs de recerca de secundària, fets per alumnes d'ESO i/o Batxillerat que han utilitzat dades proporcionades per SSIBE per realitzar els seus treballs.

A la tarda, després de compartir un dinar a peu dret tots plegats, comptarem amb la presència de Josep M. Mainat, que presentarà la ponència "Ciència optimista i salut: ens espera un futur brillant"

La cloenda i el lliurament de premis anirà a càrrec de Jordi Coderch, president del Comitè de recerca de SSIBE, Lluis Puig, president dels òrgans de govern de SSIBE, Jordi Calsina, gerent de SSIBE i els patrocinadors dels premis.

Els premis lliurats seran:

  • Millor comunicació exposada, premi de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Girona, dotat amb la quantitat de 600 euros
  • Millor pòster exposat, premi del Comitè de Recerca SSIBE, dotat amb la quantitat de 500 euros
  • Millor comunicació exposada, àmbit Residents, premi de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Girona dotat amb la quantitat de 300 euros
  • Millor article publicat, que atorga Grünenthal i dotat amb 800 euros

Us convidem a navegar pels espais on hi trobareu tota la informació de la jornada.

Jordi Coderch
President del Comitè de Recerca

Twitter: #recerca18