Seminaris

A continuació podreu trobar la relació cronològica i els programes de tots els seminaris promoguts pel Grup de Recerca en Serveis Sanitaris i Resultats en Salut (GReSSiReS) que, amb el suport del Comitè de Recerca de SSIBE, anirà programant periòdicament.

 • Vivim més anys, però...en quines condicions? Esperança de vida i estat de salut

  Lloc: Sala d'Actes Fleming

  Hora: 13.30 H

  Amb Rosa Gispert i Marc Carreras

  L'1 de desembre tindrà lloc la 4a edició dels Seminaris GRESSIRES, que el Comitè de Recerca de SSIBE organitza periòdicament amb l'objectiu de plantejar diversos temes relacionats amb la recerca més propera al nostre àmbit. En aquesta ocasió, comptarem amb una experta en indicadors de salut, estudis de mortalitat, discapacitat, dependència i càncer, responsable d'estadístiques sanitàries oficials.

 • La integració assistencial: estratègia efectiva?

  Lloc: Sala d'Actes edifici Fleming, Hospital de Palamós

  Hora: 13.15 H

  Amb Xavier Pérez, Luisa Vázquez i Pere Ibern

  Tercera sessió del cicle commemoratiu del 15è aniversari del Comitè de Recerca de SSIBE on es plantegen diversos temes relacionats amb la recerca més propera al nostre àmbit. En aquesta ocasió, comptarem amb experts que debatran sobre integració assistencial. Sabem realment què és? Quines implicacions té? Són tot beneficis de la seva implementació?

 • Jornada: Registres clínics, font de recerca

  Amb Jaume Marrugat, Josep Garre i Rafel Ramos

  El passat dimecres 11 va tenir lloc la segona sessió del cicle commemoratiu del 15è aniversari del Comitè de Recerca de SSIBE, alhora també, seminari GRESSIRES. De la mà de Marc Carreras, que va presentar la jornada, vam tenir l'oportunitat de gaudir de la presència i experiència d'experts de reconegudíssim prestigi que ens van parlar del com i el per què utilitzar les bases de dades de registres clínics.

 • Variacions en la pràctica mèdica

  Lloc: Sala d'actes Edifici Fleming

  Hora: de 13.30H a 15.00H

  Aquest és el segon seminari d'una sèrie que es programarà periòdicament, amb la finalitat de compartir els projectes de recerca del GReSSiReS o en que hi col·laboren els seus membres, per tal de generar sinèrgies i intercanvis de coneixement i propostes amb altres professionals interessats. En aquest hem convidat un expert extern, molt conegut en el seu àmbit com és Enrique Bernal, editor de l'Atlas de Variaciones de la Práctica Médica, així doncs, la temàtica del seminari 2014 es centrarà en l'anàlisi de la variabilitat de la pràctica mèdica. La sessió, que és oberta tant a professionals de SSIBE com d'altres entitats, va dirigida a tothom que tingui inquietuds sobre recerca en general o que estigui implicat en el tema concret, i és d'especial interés per a tots els professionals amb responsabilitats en la gestió clínica.

 • Recerca sobre Diabetis al Baix Empordà

  Del al

  Lloc: Sala d'actes Edifici Fleming

  Hora: de 15.30H a 17.00H

  Aquest és el primer seminari d'una sèrie que es programarà periòdicament, amb la finalitat de compartir els projectes de recerca del GReSSiReS o en que hi col·laboren els seus membres, per tal de generar sinèrgies i intercanvis de coneixement i propostes amb altres professionals interessats. En aquest es presentaran tres projectes de recerca en diferents etapes de desenvolupament.