| Recerca

Convocatòria de la 3a. edició de la Beca de recerca clínica Dr. Joan Prat

La beca, dotada amb 1.500 euros, està oberta a professionals assistencials de SSIBE i es farà pública en una data que s'anunciarà en breu, en el marc de la XIa. Jornada de Recerca. Termini de presentació 31 de març de 2022.

Es convoca la 3a edició de la concessió d'una beca a un projecte de recerca clínica a desenvolupar per professionals de SSIBE, en memòria del Dr. Joan Prat i Coll.

Es tracta d'una beca de recerca adreçada a tots els professionals assistencials vinculats laboralment o adscrits funcionalment a algun centre de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), que s'atorga en memòria de Joan Prat i Coll, que va formar part de la nostra organització durant molts anys.

La beca, dotada amb 1.500€, consisteix en la presentació d'un projecte de recerca clínica a desenvolupar en un o més centres de la xarxa SSIBE, que tindrà com a principals eixos de valoració l'originalitat i interès pràctic del projecte; metodologia prevista; factibilitat (en funció de recursos i costos); qualitat de la presentació de la documentació; i l'aplicabilitat dels resultats en l'àmbit de SSIBE.

Els professionals en formació i els de centres externs a SSIBE poden participar com col·laboradors, però no com investigadors principals.

La beca s'atorgarà públicament en el marc de la XIa Jornada de Recerca del Baix Empordà, en una data que s'anunciarà en breu.

Us animem a presentar els vostres projectes i com sempre, el Departament de Recerca està a la vostra disposició per orientar-vos (recerca@ssibe.cat)

TERMINI DE PRESENTACIÓ 31 DE MARÇ 2022

BASES

Vull presentar un projecte...com el faig?