| Recerca

Nous projectes aprovats pel Comitè de Recerca

En la seva sessió de setembre de 2023, el comitè de Recerca ha donat llum verda a 1 nou projecte.

En la seva sessió de setembre de 2023, el comitè de Recerca ha donat llum verda a 1 nou projecte, promogut per SSIBE i liderat per una metgessa interna resident.

El comitè de recerca és un òrgan de participació, debat i consens, que actua com assessor de la Direcció de l'entitat i col·labora amb el departament de Recerca en les activitats de promoció i seguiment de la recerca. Es reuneix el primerdijous de cada mes, és multidisciplinar, i la seva composició actual la podeu veure aquí.

Si teniu ganes d'engegar algun projecte, consulteu l'apartat de la web "Elaborar i presentar un projecte de Recerca"

A continuació us posem un petit resum dels projectes aprovats. Podeu consultar tots els projectes aprovats dels darrers 5 anys aquí.

I no dubteu a contactar amb els investigadors si teniu alguna inquietud, curiositat o pregunta al respecte dels seus estudis.


Estudi aprovat el 7 de setembre 2023.


Prevención primaria contra el riesgo de fracturas en pacientes con Enfermedad de Parkinson del Baix Empordà

 

Promotor: SSIBE
Investigadora principal SSIBE: Suany Romero Torres (Resident)
Investigadores col.laboradores: Irene Sánchez
Tipus d'estudi: Transversal a 01 de enero del 2022
Descripció: Es tracta d'un estudi que té per principal objectiu estimar la població amb malaltia de Parkinson no medicamentosa (CIE-9: 332.0) sense prevenció primària contra el risc de fractura. Té dos objectius secundaris: estimar la prevalença de la malaltia de Parkinson no medicamentosa (CIE-9: 332.0) en el Baix Empordà, i descriure les característiques sociodemogràfiques i clíniques dels pacients amb malaltia de Parkinson no medicamentosa (CIE-9: 332.0).
Data d'aprovació: 7 de setembre 2023