Estic embarassada

Al nostre equip d'obstetrícia treballem amb la filosofia de part natural. Això suposa un respecte en tot moment per a la mare i el nadó, intentant no trencar aquesta unitat si no és necessari i una assistència natural al procés de part, donant tota la informació del que estem fent, tenint en compte la teva opinió si la situació ho permet i amb la medicalització estrictament necessària.

Hem dissenyat un àrea obstètrica orientada a preservar la teva intimitat i la comoditat sense renunciar a la teva seguretat i la del teu nadó. A la planta d'hospitalització són habitacions individuals on et farem els controls necessaris i també els del nounat.

Estic embarassada

Hem estrenat nou projecte d'educació comunitària a embarassades i als i a les seves acompanyants del Baix Empordà.

Portal informatiu sobre l’embaràs

Quan iniciïs l'embaràs aniràs rebent vídeos amb informació concreta sobre recomanacions per un embaràs saludable, així com les proves i les patologies més freqüents.

L'enviament dels vídeos s'allargarà fins més enllà del part, aconseguint així tenir-te a tu i el teu entorn més proper, suficient i correctament informat per poder disfrutar d'un embaràs sa i participar i decidir en tots els aspectes del teu embaràs, part i postpart.

Tots els vídeos que s'enviïn quedaran en una àrea personal del web, de forma que pots tornar-los a veure o visionar els vídeos pendents.

Visita a la sala de parts

Mensualment realitzem una visita presencial a la sala de parts, cada dilluns a les 20h a la Sala d’actes de l’edifici Fleming del CAP de Palamós.

Coneix la nostra sala de parts

Pla de naixement

Disposem d’un Pla de Naixement, que pretén ser una guia per a les famílies per tal d'acompanyar-vos durant tot el procés d'embaràs, part i postpart.

Us oferim el màxim d'informació sobre el procés però també sobre les diferents opcions que teniu al vostre abast al nostre hospital per tal de poder tenir autonomia a l'hora de decidir quines són les vostres preferències i expectatives emocionals, afectives i culturals.

Pla de Naixement

Quan he de venir a l'Hospital?

  • Si tens contraccions regulars cada 5 minuts
  • Si tens pèrdua de líquid amniòtic (s'ha trencat la bossa)
  • Si tens pèrdua de sang igual o superior a una menstruació
  • Si no perceps moviments fetals

Què he de portar?

Porta la targeta sanitària i el teu carnet d'embarassada.

També has de portar la llista de la cistelleta

On he d'anar?

Si vas de part, has de venir al Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós.

El Servei d'Urgències està obert 24 hores tots els dies de l'any. Està a la planta 1 i l'accés és pel C/Pompeu Fabra.

En arribar registrarem les teves dades i el motiu de visita. En pocs minuts t'avisarem que passis a triatge i d'allà podràs anar a la sala de parts.

Sala de parts

En aquesta àrea es permet sempre una persona acompanyant. Et demanem que sigui sempre la mateixa.