fes clic per a tancar la imatge

Memòria de sostenibilitat 2016

presentacio-lluis-puig

Lluís Puig Martorell.

Presentació

Et presentem la Memòria de Sostenibilitat de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà 2016 que recull la tasca feta al llarg de tot l’any. A grans trets veuràs que hem mantingut l’activitat amb qualitat i resolució i ha estat gràcies a l’esforç i dedicació de més de 1.500 professionals que hi treballen.

Les Àrees Bàsiques de Salut del CABE han augmentat el nombre de visites amb un total de més de 580.000, a l’àrea de consultes externes de l’hospital de Palamós s’han atès més de 160.000 visites i en l’àmbit de l’atenció sociosanitària i social, a Palamós Gent Gran s’ha mantingut l’activitat amb 56.600 estades.

S’ha seguit avançant en la millora del servei que prestem als nostres usuaris consolidant les visites virtuals, l’eina interna de coordinació entre els professionals d’atenció primària i de l’hospital, evitant desplaçaments als usuaris, també hem disminuït les llistes d’espera per a intervencions quirúrgiques.

Pel que fa a la millora continuada amb la seguretat dels nostres pacients, s’ha implantat un nou circuit de traçabilitat i transfusió segura de components sanguinis i amb millores als circuits assistencials dels pacients quirúrgics.
Igualment, s’han aplicat tècniques menys invasives i que representen millores significatives per als pacients com la radiofreqüència al servei d’otorinolaringologia i la fototeràpia al servei de dermatologia i en l’àmbit de la dependència s’ha aplicat la musicoteràpia, s’han fet grups participatius per a la millora dels menús i programes d’animació i estimulació amb la wii.

Seguirem treballant per complir la nostra missió, la prestació dels serveis de qualitat en l’àmbit de la salut i la dependència, al Baix Empordà, d’acord amb un model d’atenció integrat i orientat al ciutadà.

Per a una correcta navegació utilitza Chrome i Firefox