fes clic per a tancar la imatge

Memòria de sostenibilitat 2016

QUALITAT_Comissions i Comitès_Prevenció i Promoció Salut_A l'abril vine i mou-te amb salut
QUALITAT_Comissions i Comitès_Prevenció i Promoció Salut_A l'abril vine i mou-te amb salut
QUALITAT_Comissions i Comitès_Prevenció i Promoció Salut_A l'abril vine i mou-te amb salut
QUALITAT_Comissions i Comitès_Prevenció i Promoció Salut_A l'abril vine i mou-te amb salut
QUALITAT_Comissions i Comitès_Prevenció i Promoció Salut_A l'abril vine i mou-te amb salut

Comissions i Comitès de Qualitat

Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut

A l’abril vine i mou-te amb salut

El dia 9 d’abril pel matí a Palamós, la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà va celebrar el Dia Mundial de la salut i de l’activitat física organitzant activitats d’esport i salut amb la col·laboració de: Ajuntament de Palamós, Emporhotel, SERME, Gimnàs Mes Gavarres, Centre Inspira esport i salut, el Club de natació de Palamós i Cobosmika Seeds (Cobosmika Company).

Es van inscriure un total de 150 persones que van poder participar a les diferents activitats programades i dirigides: spinnig, zumba, aerodance i una travessa de natació, amb el colofó d’una actuació de dansa, fent esport i salut.

Durant el mes d’abril es faran més activitats per seguir promovent la salut i l’esport a la població i a treballadors de l’entitat: caminades saludables, xerrades sobre salut i alimentació, chikung, marxa nòrdica, shiatsu, hipopressius.

Enllaç a fotos i TV Costa Brava.

Comitè d’Ètica Assistencial

Celebra 10 anys amb la Jornada:
Dubtes i reflexions ètiques en l’assistència sanitària

La Jornada va ser el 2 de juny i va comptar amb 90 persones inscrites.

Hi van participar Xavier Pérez i Carme Sabrià i en la primera part, conduïda per el Dr. Albert Royes, Doctor en filosofia i membre del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Clínic de Barcelona, es va fer l’anàlisi i la discussió de casos assistencials.

Professionals de SSIBE van interpretar, en forma de teatre, rols de dos casos assistencials i el Dr. Royes va conduir l’anàlisi i discussió amb els assistents.

La segona part va comptar amb la ponència del Dr. Marc Antoni Broggi, cirurgià i President del Comitè de Bioètica de Catalunya, que va parlar sobre els comitès d’ètica assistencials i els drets dels pacients, on va destacar la importància de la racionalitat i el respecte.

Organitza una sessió de cinema ètic sobre el maltractament a la gent gran

El 12 de novembre va tenir lloc la sessió de cinema ètic amb la projecció del curtmetratge Contranatura”.

La presentació la va fer la Dra. Montserrat Tura, adjunta a la Direcció Assistencial, es va comptar amb la ponència de Jordi Muñoz, advocat i president de l’Associació per a la investigació del maltractament a persones grans (EIMA). Posteriorment una taula rodona amb Jordi Muñoz, Adam Oliver, agent de la Unitat regional de proximitat i atenció al ciutadà, dels Mossos d’Esquadra, Glòria Costa, treballadora social de l’Ajuntament de Palamós, Sandra Medina, treballadora social de l’Hospital de Palamós i Sílvia Puig, treballadora social de Palamós Gent Gran. I la clausura la va fer Carme Sabrià, Presidenta del Comitè d’Ètica Assistencial.

Promovem la salut organitzant 22 activitats esportives en les què participen al voltant de 400 persones (professionals i ciutadania)

El Comitè d'Ètica Assistencial celebra 10 anys amb una jornada sobre reflexions ètiques
Parlem de maltractaments a la gent gran, la importància de la seva detecció, intervenció així com coordinació i comunicació entre professionals de salut, serveis socials i policia
Per a una correcta navegació utilitza Chrome i Firefox