Memòria de sostenibilitat 2014

Aprovisionament i Logística

Inversions

El 2014 s’han adquirit dos equips d’ecografia destinats a les Àrees Bàsiques de Salut de La Bisbal d’Empordà i de Torroella de Montgrí ja que eren les dues ABS que tenien pendent la implantació de l’exploració ecogràfica. També s’han adquirit dos equips de crioteràpia en aquests mateixos centres per tal de poder tractar determinades lesions cutànies des de l’àmbit de l’atenció primària.

Cal destacar la incorporació d’un equip d’ecografia d’alta gamma en el servei de radiodiagnòstic de l’Hospital, fet que implica una millora pels nostres professionals a l’hora de treballar.

Dins l’àmbit de l’oftalmologia s’ha adquirit un tomògraf ubicat a consultes externes. Aquest equip realitza un estudi del fons de l’ull.

A les consultes de cardiologia s’ha renovat l’equip de realització de proves d’esforç. Aquest nou model amplia les prestacions de l’exploració.

 

ASPECTES LOGÍSTICS

Durant el darrer semestre de 2014 s’han iniciat procediments de licitació amb altres centres sanitaris, aquests procediments administratius es gestionen mitjançant el Consorci Sanitari i Social de Catalunya.

Els expedients que es resoldran durant el 2015 fan referència a articles tals com bolquers, gasses, guants i sutures mecàniques.

S’han organitzat els espais de magatzem per tal donar-los noves funcionalitats i optimitzar l’espai. S’ha creat un nou magatzem per guardar mobiliari de gran volum amb els prestatges adequats, s’ha canviat l’emplaçament del magatzem de documentació i proves de laboratori, s’ha reordenat tota la documentació administrativa per garantir òptimament la seva custòdia.

S’ha incidit molt amb la gestió i registre de no conformitats del servei i productes.

aprovisionament
© 2015 SSIBE
Agraïm la col·laboració de Francesc Tauler i Núria Clara que, d'una forma desinteressada,
han aportat bona part del material fotogràfic que confereix aquesta memòria.


Navegadors recomanats per a una correcta navegació:
Safari, Firefox, Chrome, Explorer