fes clic per a tancar la imatge

Memòria de sostenibilitat 2015

Activitat_Mutual_1_SERME_0
Activitat_Mutual_1_SERME_0
Activitat_Mutual_1_SERME_0

Mutual i privada

A principis de la temporada 2014-2015 el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME)  ha signat convenis per els que s’establien la supervisió mèdica de clubs i atletes importants de la nostra zona: U.E Llagostera, Hoquei Palafrugell, l’atleta Anna Massa.

En el capítol de novetats tecnològiques hauríem de destacar l’analitzador de gasos que s’ha incorporat a les proves d’esforç per a la valoració integral de la resposta de l’organisme a l’exercici físic. La ergoespirometria les zones de transició metabòlica, la via aeròbica d’obtenció d’energia, el llindar aeròbic i l’anaeròbic. Significa un salt destacable en la capacitat tècnica del nostre Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) que el situa entre els millors de Catalunya, ja que també oferim atenció especial als esports subaquàtics amb la possibilitat de test de cambra hiperbàrica.

El SERME ha iniciat diverses activitats obertes a la població general coincidint amb esdeveniments esportius per tal de donar informació als participants o compartir experiències d’atletes que han aconseguit èxits destacables.

Al setembre el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) va oferir una xerrada especialment adreçada als participants de l’Oncotrail. Hi van participar M. Josep Martí, metgessa especialista en esport i Toni Cobos.

S’ha promocionat els serveis de la Cirurgia plàstica i estètica – que no figuren en la cartera pública – mitjançant una campanya de publicitat en autobusos i en les seves parades.

La facturació del conjunt de l'activitat mutual i privada (no CatSalut) ha augmentat un 9% respecte a l'any anterior i representa un 7% del total d'ingressos per activitat.

2015-mutual1
© 2015 SSIBE
Fotografia de portada: M. Flores.

Agraïm la col·laboració de Francesc Tauler i Núria Clara que, d'una forma desinteressada,
han aportat part del material fotogràfic que confereix aquesta memòria.

Navegadors recomanats per a una correcta navegació:
Chrome i Firefox