fes clic per a tancar la imatge

Memòria de sostenibilitat 2015

Ciutadania_Voluntariat_1_0
Ciutadania_Voluntariat_1_0
Ciutadania_Voluntariat_1_0
Ciutadania_Voluntariat_1_0
Ciutadania_Voluntariat_1_0
Ciutadania_Voluntariat_1_0

Voluntariat

Voluntariat a l’Hospital de Palamós

Han col·laborat 16 voluntaris que a banda dels acompanyaments als pacients ingressats, activitat principal del voluntariat, s’han mantingut les activitats programades, com el lliurament de roses i punts de llibre per Sant Jordi el servei de préstec de llibres i revistes, que ha estat valorat molt positivament pels pacients i el lliurament de targetes de felicitació de Nadal.

Voluntariat a Palamós Gent Gran

A Palamós Gent Gran s’ha desenvolupat un programa de voluntariat des de l’any 2006 en col·laboració amb les entitats de voluntariat següents: Creu Roja, Obra Social “La Caixa” i Caritas.

Creu Roja: les activitats més importants que desenvolupen els voluntaris i que s’han mantingut com cada any són: passeig dels residents, servei d’acompanyament, reforç de menjador, suport en la dinamització de les activitats d’oci tallers de manualitats, celebracions específiques per temporada i dies assenyalats, espectacles, etc.

Obra Social “La Caixa”: disposa de dos voluntaris que participen en el grup de passeig amb la resta de voluntaris de Creu Roja.

Càritas: projecte “Apadrinar un avi”: el projecte vol facilitar la convivència i l’aprenentatge entre persones grans que pateixen soledat i joves estudiants, a través de l’acompanyament periòdic i continuat que ofereixen els joves a les persones grans, i amb el suport d’una formació i seguiment que ofereix Càritas als joves que participen en el projecte.

Acte de reconeixement al voluntariat de l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran

El 9 de desembre va tenir lloc a l’Espai del Peix l’acte de reconeixement al voluntariat. L’acte va tenir un caràcter excepcional i festiu, amb motiu de la celebració dels 10 anys de Palamós Gent Gran.

© 2015 SSIBE
Fotografia de portada: M. Flores.

Agraïm la col·laboració de Francesc Tauler i Núria Clara que, d'una forma desinteressada,
han aportat part del material fotogràfic que confereix aquesta memòria.

Navegadors recomanats per a una correcta navegació:
Chrome i Firefox