fes clic per a tancar la imatge

Memòria de sostenibilitat 2015

Qualitat_RSc_1_Richi_0
Qualitat_RSc_1_Richi_0
Qualitat_RSc_1_Richi_0
Qualitat_RSc_1_Richi_0
Qualitat_RSc_1_Richi_0
Qualitat_RSc_1_Richi_0

Responsabilitat Social Corporativa

Col·laboracions en campanyes informatives i iniciatives solidàries

Seguim col·laborant amb Aldees Infantils, Creu Roja, Associació Espanyola contra el Càncer, SOS Richi-Taps, Banc d’aliments (Recapte Palamós), Fundació Oncolliga, Bombersambcausa i Tirita-clown i recollida de taps contra l’Atàxia de Friedreich.

El mes de març SOS Richi va presentar a la nostra entitat el projecte “Un pla concretíssim” per aconseguir beques de formació especialitzades en disciplines d’oncologia pediàtrica.

El mes de juny i en el marc de la Fira de màgia (Fimag) de Torroella, David el Mag i la Clara de la Fundació Abracadabra -ofereixen màgia social- van venir a fer màgia als nens ingressats a l’Hospital.

Col·laborem amb la difusió L’Obra social de Sant Joan de Déu amb la venta d’un calendari 2015 per a la destinació dels beneficis per la recerca en les malalties infantils.

La Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica va concedir una beca a Marian Gimeno, infermera de la nostra entitat, que li va permetre fer de docent en diferents hospitals de Nicaragua dins del projecte anomenat “Respira Solidaridad”.

Reconeixement per la tasca realitzada envers la donació de sang

El mes maig a l’auditori de la Mercè de Girona, l’Associació de donants de sang de Girona va atorgar un reconeixement a la nostra entitat per la tasca realitzada envers la donació de sang.

Col·laboració amb l’Espai del Metge i de la Salut Rural
de Sant Feliu de Guíxols

Xerrada del Dr. Carles Cantieri traumatòleg del nostre hospital amb la ponència “Pròtesis per millorar la qualitat de vida”.

Campanya de donació d’aliments a Càritas Baix Empordà per Nadal

Com ja és tradició, SSIBE – amb l’ajuda del seu Grup de Cooperació- i el Grup Darnés van fer una donació que va permetre comprar 5,5 tones d’aliments per a les cinc delegacions de Càrites del Baix Empordà.

La Marató de TV3

El mural fragmentable elaborat per Joan Comella “El Cor” ha quedat exposat a consultes externes, aquest es va pintar en les pròpies dependències de l’hospital dins el marc d’activitats de la Marató de TV3 de l’any 2014, dedicada a les malalties del cor.

Ràdio Palamós va elaborar un reportatge  amb la mostra d’aquestes activitats organitzades a casa nostra:  “Per la Marató – El cor és la bomba”

Col·laborem amb La Marató de TV3 2015, dedicada a la diabetis i l’obesitat, i les activitats organitzades van ser taules informatives a diferents municipis amb la col·laboració de voluntaris i professionals assistencials que calculaven l’Índex de Massa Corporal (IMC) als ciutadans i ciutadanes i els lliuraven recomanacions sobre la seva salut; la recaptació va ser de 489 euros.

Oncotrail

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

Hi participem amb cinc equips: Correm per la teva salut, Guilles, Takatakateam Palafrugell, Urgències pas a pas i Montgrillades i tots ells van completar amb èxit el recorregut.

Integració de persones discapacitades

Compromesos amb la integració de les persones discapacitades i complementant la seva inclusió dins la nostra plantilla, disposem de la declaració d’excepcionalitat i d’autorització de mesures alternatives en algunes de les nostres empreses, de manera que mantenim contractes per la compra de productes o la prestació de serveis amb centres especials de treball.

Aquests centres són el Centre Tramuntana a través del Consell Comarcal del Baix Empordà, Giroassist-del Grup Mifas-, Columbia-del Grupo Fundosa i La Fageda Fundació.

En conjunt, l’any 2015 s’han destinat 180.728,06 € a mesures alternatives.

2015-caritas
© 2015 SSIBE
Fotografia de portada: M. Flores.

Agraïm la col·laboració de Francesc Tauler i Núria Clara que, d'una forma desinteressada,
han aportat part del material fotogràfic que confereix aquesta memòria.

Navegadors recomanats per a una correcta navegació:
Chrome i Firefox