EMPORHOTEL SERVEIS HOTELERS 2019-06-19T18:14:08+00:00

_Al juliol hem inaugurat la nova cuina de l’Hospital de Palamós, on s’hi realitzen més de 600 menús diaris.

BUGADERIA

Canvi dispensació de roba a les ABS

Durant el mes de juny hem realitzat un canvi en el sistema de dispensació de roba a les 4 ABS, amb la finalitat d’assegurar la disposició de roba blanca i uniformitat.

Aquest canvi, que s’ha operativitzat des dels magatzems de Palamós Gent Gran, és el de lliurament segons comanda setmanal, de les unitats necessàries enviades pel departament de bugaderia del centre, centralitzant la compra i el control d’estocs en aquesta unitat, i facilitant la distribució a les ABS. Aquesta unitat rep tota la roba de les ABS, les classifica i les entrega segons les necessitats de cada centre.

CUINA

Nova cuina Hospital

Durant l’any 2018, s’han acabat les obres de la nova cuina de Hospital de Palamós. Aquestes obres, que han permès mantenir el servei de cuina mentre es construïa la nova cuina en paral·lel, ha suposat una gran millora pel que fa a l’espai, com a les instal·lacions.

Els nous espais s’han inaugurat el mes de juliol, amb una jornada de portes obertes per a tots els professionals.

Com a espais, s’ha pogut dotar 3 sales fredes separades per al processament de carns, peixos i verdures, la construcció d’una cuina dietètica, una cambra de conservació, la separació de circuits del emplatat hospitalari i la cafeteria de l’hospital, la connexió de circuits amb aquesta, i la creació d’una sala de rentat de vaixella i utensilis completament separades. Aquesta millora en les instal•lacions reverteix en una millora substancial en els circuits higiènics, i un millor confort en espai de treball per als professionals que operen en aquest espai.

Respecte a equipaments, destaquen les màquines de cocció múltiple (variocookings) que permeten elaborar diferents menjars de forma més controlada, l’eliminació de fregidores, la instal•lació d’un túnel de rentat que estalvia aigua i energia, i un índex baix de contaminació acústica.

Eliminació de carmanyoles d’un sol ús a les ABS

Durant aquest 2018, inicialment a Palafrugell Gent Gran, i posteriorment a la resta d’ABS, s’han substituït els envasos d’un sòl ús per carmanyoles reutilitzables en l’enviament dels diferents àpats dels nostres professionals.

Amb la comprensió i suport dels treballadors i l’àrea de medi ambient, s’han pogut substitut 40.000 safates de plàstic per un sistema de doble carmanyola, i eliminar les bosses de plàstic utilitzades per a les postres.

NETEJA

Curs Neteja Entorns Sanitaris

Per 6è any consecutiu, Emporhotel ha col·laborat en el Pla de Barri de Palamós, impartint aquest curs a persones a l’atur. Destaca la incorporació del 60% de persones inscrites a la borsa de treball d’Emporhotel, que en moltes ocasions passen a ser plantilla d’alguns dels centres que l’empresa gestiona.