ALTRES NOTÍCIES 2020-08-12T16:24:00+00:00

_Per a més informació.

Visita de la Consellera de Salut al CAP de Torroella de Montgrí i l’Hospital de Palamós

La Consellera de Salut, l’Honorable Alba Vergés va visitar el CAP de Torroella de Montgrí el dia 15 de febrer. El Gerent de SSIBE, Dr. Xavier Pérez li va presentar l’entitat i la Directora del CAP, Dra. Alícia González, va aprofundir en el model concret d’autonomia de gestió del centre.

El 26 d’abril, la Consellera de Salut també va visitar l’Hospital de Palamós per conèixer el nostre model assistencial i fer una visita a les instal·lacions.

La van acompanyar el President dels Òrgans de Govern, Sr. Lluís Puig, el Gerent de la Regió Sanitària Girona, Sr. Miquel Carreras i el Gerent de SSIBE, Sr. Xavier Pérez. Va mantenir una reunió amb l’equip directiu del centre, va saludar als membres dels comitès d’empresa i posteriorment va fer una visita a les instal·lacions de l’edifici Fleming i de l’Hospital de Palamós.

Celebrem La Festa de SSIBE, acte cloenda dels 250 anys de l’Hospital de Palamós

El dia 31 de maig, a les Teules de Pals, vam celebrar La Festa de SSIBE com a acte de cloenda de totes les activitats fetes durant el 2018 i el 2019 en la campanya dels 250 anys de l’Hospital de Palamós. Va ser un èxit i va tenir una participació de més de 400 professionals.

Marta Salvador ha estat la guanyadora del II Concurs d’Escultura de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

El dia 5 de juliol es fa el lliurament del Premi del II Concurs d’Escultura de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) a Marta Salvador Sánchez, escultora resident a Girona i que es  dedica a l’escultura des fa més de 25 anys.

L’ obra guardonada porta per títol “Professionalitat, confiança i empatia” que són els valors de SSIBE.

D’acord amb les bases del concurs, l’obra premiada serà el regal que SSIBE oferirà als professionals que es jubilin els propers tres anys.

Exposició “Sempre joves” a Palamós Gent Gran

Des del 3 de desembre al 17 de febrer, Palamós Gent Gran acull una nova exposició, fruit del treball dels seus professionals, residents i familiars.

Es titula “Sempre joves” i és un compendi de fotografies dels nostres residents en la seva etapa de joventut. Per a l’exposició cal agrair enormement la cooperació dels familiars i també de la fotògrafa que ha editat totes les fotografies de manera altruista: moltes gràcies Vivianne!

S’ha constituït el Consell de Participació Ciutadana

Al juliol ha quedat constituït el Consell de Participació Ciutadana, i al novembre s’ha fet una segona reunió. Es tracta d’un nou espai estable de participació de la ciutadania on es demana consulta i opinió sobre diferents temes i també serveix com a mecanisme d’opinió i d’escolta activa.
Està format per 12 persones hi i tenen representació diferents associacions i entitats de diferents municipis del Baix Empordà així com per professionals de SSIBE.

Celebrem el Nadal i vídeo resum del 2019

El dia 18 de desembre hem celebrat l’arribada de les festes nadalenques amb tots els nostres treballadors i treballadores i també hem aprofitat per fer un homenatge als jubilats d’aquest 2019, fer un repàs als principals temes destacats de l’any i celebrar el lliurament dels premis del 18è concurs de fotografia SSIBE amb la presentació de la nadala institucional. Com a novetat es va incorporar el Premi de Reconeixement 2019 centrat amb els valors.

Resum del 2019 a SSIBE

Nou concurs fotogràfic a Instagram: Els valors de SSIBE

El tradicional concurs de fotografia  s’ha traslladat a la xarxa social Instagram i les seves stories. Aquest any, el concurs també canvia de tema perquè busquem fotografies on es mostrin els tres valors del nou Pla Estratègic: confiança, empatia i professionalitat.

Un jurat professional format per membres de la Biennal de fotografia Xavier Miserachs n’avalua la qualitat i escull els tres premiats. El primer premi és també la Nadala amb què felicitem les festes als residents de Palamós Gent Gran.

Els guanyadors d’aquest concurs han estat:

  • 1r Premi: Laia Massot
  • 2n Premi: Lídia Gómez Vilaseca
  • 3r Premi:  Xavier Idígora